Køb kontingent til Padel for hele 2022

Nu er det muligt at købe to typer at kontingenter som giver adgang til padelbanen i hele 2022.

HOG Tennis udbyder nu to helt nye kontingenter. Begge kan bruges til at spille alt det padeltennis man lyster inden til udgangen af 2022.

Du skal være hurtig for at få fingrene i disse tilbud, da der kun er 40 stk. og hvert af de to kontingenttyper.

- Første kontingent er et kombineret Tennis + Padel kontingent. For 1.400 kr. kan man spille padel og tennis i hele 2022 sæsonen.

- Andet kontingent er et rent padelkontingent til 1.000 kr. Kontingentet giver adgang til padelbanen hele 2022 sæsonen.

Hvordan køber jeg kontingenterne.

1. Skriv til soeren@iverzen.dk at du gerne vil købe det kombinerede abonnement eller det rene padel abonnement. Det er først til mølle så vi kan ikke garantere at alle får et.
  2. Når du har fået bekræftet på mail at det er muligt, skal du overføre 1.400 eller 1.000 til tennis mobil pay konto på 731229.
  3. Herefter opretter du dig på www.Matchi.se og anmoder om medlemskab af HOG Tennis.
  4. Du vil blive oprettet som padelmedlem og bliver automatisk tennismedlem når tennissæsonen åbner, hvis du har købt det kombinerede abonnement.
  5. Du kan nu spille alt det padel du vil og reserverer padelbanen med MATCHi app’en. Vi har åbent fra 06.00 til 22.00 hver dag.

*) Det gælder dog at mindst tre skal være padelmedlemmer for at kunne spille i en time.

Spiller man med gæster (personer som ikke har kontingent) kan de købe gæstekort på tennishjemmesiden fra uge 14 for 30 kr. pr. time.

Man kan også som tennismedlem fortsat leje banerne pr. time for 120 kr. indtil kl. 15 og efter kl. 15 til 180 kr.

Skynd dig at få købt et af kontingenterne og så glæder vi os til at se jer på tennis- og padelbanerne snarest.

Mvh.

Tennisudvalget