HOG TENNIS - VI SPILLER TENNIS I ALLE ALDRE OG PÅ ALLE NIVEAUER!

SÆSONEN ER I GANG!

Lørdag den 23. april holdt vi standerhejsning, hvor formand Søren Hjørlund officielt startede sæsonen op med en tale.

Her blev årets ildsjæl-pris også givet. I år var det vores ungdomstrænere, der fik prisen. Ansvarlige, dygtige og rare var nogle af nøgleordene, der blev sat på de unge menneske, som uge efter uge og sæson efter sæson bidrager til hele klubbens sammenhængskraft.

Efter talen var der spil på banerne, kagespisning og masser af snak rundt omkring.

Husk at hold øje med 'Event' her på siden for at se, hvad der sker i klubben i løbet af sæsonen. Og husk også, at træningsholdene går i gang i de kommende uger.

Vi siger tak for en hyggelig formiddag på anlægget - og lad så tennis- og padelspillet begynde!

Padel.PNGKØB KOMBINERET PADEL- OG TENNISKONTINGENT

Nu er det muligt at købe et kombineret tennis- og padelkontingent.

Men du skal skynde dig! Oprindeligt havde vi sat 40 styks til salg. De er nu udsolgt, men vi har åbnet op igen for salget i en begrænset periode.

Du kan også vælge at købe et rent padelkontingent, der ikke inkluderer tennis. Her startede vi også op med 40 kontingenter, og mange af dem er solgt, så her skal du ligeledes være hurtig!

Du kan læse mere om de to kontingenter
her.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEMHvis du har en profil på HOG Tennis:
- Klik på Banebooking (i øverste menulinje). Derfra går du ind Betal her og vælger det abonnement, du vil købe.

Hvis du IKKE har en profil på HOG Tennis:
- Opret din profil ved (i øverste højre hjørne) at klikke på Opret profil.

- Når det er gjort, modtager du en email som kvittering.
- Herefter kan du blive medlem ved at betale dit kontingent. Det gør du ved at klikke på Banebooking (i øverste menulinje). Derfra går du ind på Betal her og vælger det abonnement, du vil købe.

Hvis du vil være med på et træningshold, så skal du tilmelde dig til det. Du kan finde holdoversigten og tilmelde dig på forsidens menulinje under Træningstilbud.

HOG Tennis    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 23338512